Välkommen till Falköpings Filmstudio

Vilka är vi?

Falköpings filmstudio startade 2007 och den första visningen hölls i januari 2008. För att skapa intresse visades The Queen i slutet av november 2007. Filmstudion bildades eftersom det fanns ett intresse att visa film som var något annat än kommersiell och Hollywoodbaserad. Med andra ord film som oftast inte når de vanliga biograferna. Dessutom fanns det en oro att Falköping skulle vara helt utan en fungerande biograf eftersom Cosmorama varit stängd under en längre tid.

Filmstudion är en ideell förening ansluten till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) och har därigenom tillgång till ett mycket stort urval av filmer. Vår målsättning är att visa intressanta och uppskattade filmer till ett lågt pris.

Varje termin visar vi minst sju nya och gamla kvalitetsfilmer varannan torsdagskväll på Cosmorama. Under året brukar vi ordna en visning med något att äta till och annat kul.

Efter varje föreställning får publiken sätta betyg. Resultaten från alla filmer visas i samband med föreställningarna och på hemsidan.

Bli medlem 

För att bli medlem kan du köpa ett terminskort som ger dig rätt att se alla filmerna. Terminskorten kan köpas för 240 kronor på Cosmorama före varje föreställning. Är du mellan 15 och 20 kostar kortet 150. Du kan sätta in pengarna på bankgiro 210-9635 och hämta medlemskortet i samband med föreställningen.
Medlemskorten är personliga och ska visas varje gång.
Vi säljer inte enstaka biljetter!

 

Cosmorama
Här på Cosmorama visas filmstudions filmer

"För mig är biografen
inte en bit av livet
utan en bit av en tårta"

Alfred Hitchcock

Vad visas på Cosmorama/Roxy?www.eurostar.se

 

 

De här filmerna visade i vår

  8/1  Mina päron
22/1  Ida
  5/2  Det blåser upp en vind
19/2  Still Life
  5/3  Tusen bitar
19/3  American Hustle
  9/4  Mannen som räddade Paris
23/4  A Royal Affair

 

Så var terminen slut. Vi önskar en trevlig sommar och hoppas på återseende i höst.

Vi kommer att ha två visningar i höst, en kl 16.30 och en kl 19.00. Mer information kommer.

 


 
Senast uppdaterad 20150425