Välkommen till Falköpings Filmstudio

Vilka är vi?

Falköpings filmstudio startade 2007 och den första visningen hölls i januari 2008. För att skapa intresse visades The Queen i slutet av november 2007. Filmstudion bildades eftersom det fanns ett intresse att visa film som var något annat än kommersiell och Hollywoodbaserad. Med andra ord film som oftast inte når de vanliga biograferna. Dessutom fanns det en oro att Falköping skulle vara helt utan en fungerande biograf eftersom Cosmorama varit stängd under en längre tid.

Filmstudion är en ideell förening ansluten till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) och har därigenom tillgång till ett mycket stort urval av filmer. Vår målsättning är att visa intressanta och uppskattade filmer till ett lågt pris.

Varje termin visar vi minst sju nya och gamla kvalitetsfilmer varannan torsdagskväll på Cosmorama. Under året brukar vi ordna en visning med något att äta till och annat kul.

Efter varje föreställning får publiken sätta betyg. Resultaten från alla filmer visas i samband med föreställningarna och på hemsidan.

Bli medlem 

För att bli medlem kan du köpa ett terminskort som ger dig rätt att se alla filmerna. Terminskorten kan köpas för 240 kronor på Cosmorama före varje föreställning. Är du mellan 15 och 20 kostar kortet 150. Du kan sätta in pengarna på bankgiro 210-9635 och hämta medlemskortet i samband med föreställningen.
Medlemskorten är personliga och ska visas varje gång.
Vi säljer inte enstaka biljetter!

 

Cosmorama
Här på Cosmorama visas filmstudions filmer

"För mig är biografen
inte en bit av livet
utan en bit av en tårta"

Alfred Hitchcock

Vad visas på Cosmorama/Roxy?www.eurostar.se

 

 

Välkommen till nya filmer i höst!

21/8   Blue Jasmine
  4/9   The Selfish Giant
18/9   Optimisterna
  2/10 The Grand Budapest Hotel
16/10 Det förflutna
30/10 The Butler
  9/11 The Lunchbox
13/11 Sådan far sådan son
27/11 Philomena

Mer om filmerna här.

 

 


 
Senast uppdaterad 20141114