Välkommen till Falköpings Filmstudio

Vilka är vi?

Falköpings filmstudio startade 2007 och den första visningen hölls i januari 2008. För att skapa intresse visades The Queen i slutet av november 2007. Filmstudion bildades eftersom det fanns ett intresse att visa film som var något annat än kommersiell och Hollywoodbaserad. Med andra ord film som oftast inte når de vanliga biograferna. Dessutom fanns det en oro att Falköping skulle vara helt utan en fungerande biograf eftersom Cosmorama varit stängd under en längre tid.

Filmstudion är en ideell förening ansluten till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) och har därigenom tillgång till ett mycket stort urval av filmer. Vår målsättning är att visa intressanta och uppskattade filmer till ett lågt pris.

Varje termin visar vi minst sju nya och gamla kvalitetsfilmer varannan torsdagskväll på Cosmorama. Under året brukar vi ordna en visning med något att äta till och annat kul.

Efter varje föreställning får publiken sätta betyg. Resultaten från alla filmer visas i samband med föreställningarna och på hemsidan.

Bli medlem 

För att bli medlem kan du köpa ett terminskort som ger dig rätt att se alla filmerna. Terminskortet kostar 240 kronor, är du mellan 15 och 20 kostar det 150. Du köper enklast kortet genom att sätta in pengarna på bankgiro 210-9635 och hämta medlemskortet i samband med föreställningen. Du kan också köpa ett kort mot kontanter i samband med föreställningen.

Under hösten 2015 har vi haft två visningar, en kl 16.30 och en kl 19.00. Eftersom detta har uppskattats så fortsätter vi under våren. Från och med 1 januari kan du via bankgiro, 210-9635, köpa ett terminskort för antingen den tidiga eller den senare föreställningen.
Om du vill ha ett terminskort för den tidiga föreställningen skriver du 1 och ditt namn som avsändare, t ex 1Anna Andersson. Då kan kassören se vilken visningstid du valt. Om du väljer den senare visningen skriver du 2 före ditt namn.
Är du ny medlem,uppge gärna din e-postadress.


Medlemskorten är personliga och ska visas varje gång.
Vi säljer inte enstaka biljetter!

 

Cosmorama
Här på Cosmorama visas filmstudions filmer

"För mig är biografen
inte en bit av livet
utan en bit av en tårta"

Alfred Hitchcock

Vad visas på Cosmorama/Roxy?www.eurostar.se

 

 

Vårens filmer

   21/1  Kvinnan i guld
     4/2  Klippet
   18/2  A Most Wanted Man
     3/3  Under körsbärsträden
   17/3  Mandarinodlaren
   31/3  Min lilla syster
   14/4  Joe Hill
   28/4  Bright Star

 

Tack för den här terminen!

Trevlig sommar önskar vi i styrelsen och välkommen till höstens visningar.

 

 


 
Senast uppdaterad 20160429