Välkommen till Falköpings Filmstudio

Vilka är vi?

Falköpings filmstudio startade 2007 och den första visningen hölls i januari 2008. För att skapa intresse visades The Queen i slutet av november 2007. Filmstudion bildades eftersom det fanns ett intresse att visa film som var något annat än kommersiell och Hollywoodbaserad. Med andra ord film som oftast inte når de vanliga biograferna. Dessutom fanns det en oro att Falköping skulle vara helt utan en fungerande biograf eftersom Cosmorama varit stängd under en längre tid.

Filmstudion är en ideell förening ansluten till Sveriges Förenade Filmstudios (SFF) och har därigenom tillgång till ett mycket stort urval av filmer. Vår målsättning är att visa intressanta och uppskattade filmer till ett lågt pris.

Varje termin visar vi minst sju nya och gamla kvalitetsfilmer varannan torsdagskväll på Cosmorama. Under året brukar vi ordna en visning med något att äta till och annat kul.

Efter varje föreställning får publiken sätta betyg. Resultaten från alla filmer visas i samband med föreställningarna och på hemsidan.

Bli medlem 

För att bli medlem kan du köpa ett terminskort som ger dig rätt att se alla filmerna. Terminskortet kostar 240 kronor, är du mellan 15 och 20 kostar det 150.

Sedan hösten 2015 har vi haft två visningar, en kl 16.30 och en kl 19.00.Från och med 1 januari 2017 kan du via bankgiro, 210-9635, eller via Swish, 123 173 03 40, köpa ett terminskort för antingen den tidiga eller den senare föreställningen.
För att kassören ska kunna se vem som betalat och till vilken föreställning så skriver du 1 och ditt namn som avsändare, t ex 1 Anna Andersson om du vill ha ett terminskort för den tidiga föreställningen Om du väljer den senare visningen skriver du 2 före ditt namn t.ex. 2 Anna Andersson. Betalar du via Swish så skriver du dessa uppgifter i meddelanderutan.
 Är du ny medlem, uppge gärna din e-postadress.

Du hämtar ditt medlemskort i samband med den första föreställningen. Du kan också köpa ett kort mot kontanter eller swish i samband med föreställningen.

Medlemskorten är personliga och ska visas varje gång.
Vi säljer inte enstaka biljetter!

 

Cosmorama
Här på Cosmorama visas filmstudions filmer

"För mig är biografen
inte en bit av livet
utan en bit av en tårta"

Alfred Hitchcock

Vad visas på Cosmorama/Roxy?www.eurostar.se

Vi startar vårens visningar 19/1 2017

 

Höstens filmer

  1/9 Den andra mamman

15/9 Mustang

29/9 Taxi Teheran

13/10 Bland män och får

27/10 Peggy Guggenheim: Art Addict

10/11 Främmande hamn

24/11 Systrarna

  8/12 Mannen utan minne

 

Vad tyckte publiken om kvällens film?
Resultatet kan du se vid respektive film under Program i menyraden.

 

 

 


 
Senast uppdaterad 20161209